Arie Luyendyk Jr. viser av romantisk europeisk hotellsuite på ferie med Fiancee Lauren Burnham

Arie Luyendyk Jr. og Lauren Burnham har en ny fantasy suite på sine hender og ikke et kamerabesetning i sikte.

Det har vært litt over en uke siden den kontroversielle The Bachelor finale som så Luyendyk Jr. foreslå for runner-up Burnham, og bare noen få dager siden pair “flyktet fra landet” for Island. Men de er allerede på sitt neste romantiske eventyr: et besøk til byen Barcelona og et opphold i en kjevefylt penthouse-hotellpakke.


Marc Diez

Etter å ha forlatt den populære nord-atlantiske øya, har PEOPLE utelukkende bekreftet at kjærlighetsfuglene nå har sjekket inn i Barcelonas nye Iberostar Paseo de Gracia-hotell. Luyendyk Jr. ga en omvisning på plassen i en Instagram Live-sesjon, under. Ifølge en kilde nær paret i Spania har duoen vært vennlig med hotellpersonalet og fortalte dem: ‘Dette er vår første gang i Barcelona, og vi er glade for å gå ut og besøke byen.’ De viste også takknemlighet for Middelhavsklimaet, og merker: ‘Vi er glad for at det ikke er kaldt, som om det var på Island.’


høflighet Iberostar Paseo de Gracia

Luyendyk Jr. og Burnham bor i hotellets to-etasjes penthouse suite, som kan skilte med 360-graders utsikt over Barcelona, inkludert La Sagrada Familia, Tibidado og Montjuic. Overnattingsstedet har en salong, toppmoderne bad med aromaterapi og luksuriøse inventar, egen balkong, deluxe minibar med katalansk vin og øl, og en smart TV, i henhold til hotellets nettside.

Chocolate dekket jordbær, tropiske frukter og champagne ventet på duoen da de kom inn på boligen, bekrefter kilden.

I høysesongen kan romprisen nå $ 25 000 for 7 netter.


høflighet Iberostar Paseo de Gracias

Iberostar Paseo de Gracia-hotellet ligger i en historisk 1942-bygning i et pulserende, sentralt område, omgitt av fasjonable butikker og restauranter. Det har ny barokk dekor, inkludert skulpturer av Frederic Marés, og har panoramautsikt over byens skyline, synlig fra eiendommens terrasse.


høflighet Iberostar Paseo de Gracia

Hotellet tilbyr et utvalg av spisemuligheter, inkludert Ca's Menestral Restaurant, som spesialiserer seg på matretter på Balearene og Mallorca. Mmmallorca Coffee Bakery Bar; og en nydelig himmelbar, som ligger i penthouse.

Mens Barcelona-beliggenheten nettopp åpnet i januar, er hotellkjeden populær blant kjendiser. Usher, Chris Brown, Nelly Furtado, Flo Rida og Real Housewives ' Melissa Gorga – som nylig bodde på Montego Bay-hotellet – er alle fans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *