Du kan nå leie Madonna og Guy Ritchies tidligere London Home for $ 973 per natt

Lev som Madonna og Guy Ritchie for en natt – eller i det minste, hvordan de pleide å.

Exes 'tidligere hjem, som ligger i Londons kensington-nabolag, er tilgjengelig for å bestille gjennom feriehus på ferie. HomeAway.com . Prissetting starter på $ 973 per natt. Leiligheten med to soverom, to-roms, med plass til seks, har en tradisjonell mews-house-stil, åpne, underholdende rom, et gourmetkjøkken, asfaltert kalksteindusj og et gulv-til-tak-bibliotek.

Franske dører som fører til balkong og buede vinduer, gir rikelig med lys.

RELATERT: David og Victoria Beckham selger sterkt deres Beverly Hills Home for en rapportert $ 33 millioner


Madonnas gamle London hjem


Madonnas gamle London hjem

Ifølge noteringen ligger kjendisverdig bolig i nærheten av flere ikoniske steder i London, inkludert Hyde Park, Kensington Palace og shoppingdestinasjonen Kensington High Street.

  The Times of London rapporterer popstjernen, 60, og filmskaperen, 50, eide hjemmet fra 1999 til 2003, og deler av Ritchies filmlagerkake , utgitt i 2005, ble filmet der.

Ifølge observatøren bodde Ritchie der da paret først begynte å danse, men omsider handlet det inn for en mye større bolig.


Madonnas gamle London hjem

Madonna og Ritchie møtte i 1998 på en lunsj hostet av Sting og hans kone Trudie Style. Popikonet fødte Ritchies første sønn, Rocco, i august 2000, og de giftet seg fire måneder senere i desember. Paret hilste også en gutt som heter David sammen i 2006. I oktober 2008 hadde paret planer om å skille seg fra.


Madonnas gamle London hjem

RELATED: Flipping Outs Jeff Lewis lister $ 8 millioner Hollywood House han kjøpte først for $ 860,000

Et langvarig varetektsslag over Rocco, som ble arrestert for besittelse av marihuana i slutten av 2016, fulgte. I september 2016 bestemte en dommer at Rocco ville bli i Storbritannia med sin far og gå på skole. Rocco er nå 18 år gammel, og David er 13 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *