'Oh, nei': Hvordan branndøpe steeled Ranger

TESSA Lavey reagerte som enhver annen 16-årig WNBL-prospekt ville måtte beskytte den australske basketballkongen Lauren Jackson.

‘Oh nei,’ Dandenong Rangers peker vakt, nå 25, mumlet da hun ‘slått på’ Jackson under en av hennes første WNBL-spill.

Et tiår på Rio Olympian og World Cup sølvmedalje har kreditert ‘eye-opening’ -dager på AIS med smiing av livslang vennskap og sporing av utviklingen hennes til tross for at den ofte ligger på feil ende av 40-60 poeng.

Tessa Lavey markerer sitt 150. WNBL-spill denne uken. Bilde: AAP

Tessa Lavey markerer sitt 150. WNBL-spill denne uken. Bilde: AAP Kilde: AAP

‘Ja, vi ble slått av 60+ de fleste spill, men … Jeg ville ikke ha det på en annen måte,’ sa Lavey foran sitt 150. WNBL-spill i kveld mot Sydney Uni Flames.

Lavey bodde hos de nåværende Rangers-lagkameratene Sara Blicavs, Carley Mijovic, Rebecca Cole og Tayla Roberts i løpet av den treårige turen i Canberra.

‘Vi virkelig likte den muligheten til å spille i WNBL, og jeg tror det viser seg nå at det var en veldig god ting å spille … i en slik ung alder fordi vi fikk opplevelsen.’

Etter tre poeng på tre andre WNBL-klubber, kom Swan Hill junior tilbake til Melbourne i fjor, og signerte med Rangers, for å være nærmere familie og venner.

Mange har prøvd og mislyktes med å stoppe Opals-legenden Lauren Jackson.

Mange har prøvd og mislyktes med å stoppe Opals-legenden Lauren Jackson. Kilde: News Limited

Mens ting ikke gikk til å planlegge i fjor, har ikke Rangers sesongåpningsvinne over regjerende WNBL-mestere Townsville Fire brent tro på Stud Road.

‘Vi har spillerne til å kunne gjøre det (vinne tittelen), og vi har definitivt treningspersonalet, så vi må bare spørre oss selv,’ hvorfor kan det ikke være oss denne sesongen? ‘, Sa Lavey.

Rangers trener Larissa Anderson hylte ros på Lavey, som savnet hele preseason på grunn av Opals forpliktelser.

‘Hun begynner å komme tilbake til det veldig aggressive og selvsikker selvet at vi alle vet at hun har i henne … Jeg er stolt av hvordan hun har kommet ut denne sesongen, hun er på oppdrag,’ sa Anderson.

‘Hun har fått et fenomenalt CV for sin alder – 150 kamper har krypt opp veldig fort.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *