The Real Housewives-Approved Hotel som er perfekt for neste Girls Getaway


Courtesy Marmara Park Avenue

Det er vår. Været blir varmere, og kalenderen din er trolig fullpakket med sosiale arrangementer (les: brudesalonger, bryllup, bachelorette partier og flere bryllup). Å finne innkvartering for alle disse hendelsene kan være litt (ok, mye!) Skremmende. Det er derfor når vi hører om et nytt sted stjerner er kjærlige, fyller vi deg inn. Enda bedre? Når det nye stedet ikke krever en kjendis-størrelse bankkonto. Så hvis du planlegger en familie og / eller jenter helg i NYC nå som snowpocalypse er over, her er et hotell å se på.

Celebrity fans : Lisa Vanderpump, Coco Rocha, Elle MacPherson, Niki Taylor, RHONY stjerner Luann De Lesseps og Tinsley Mortimer


Courtesy Marmara Park Avenue

Hvorfor er det perfekt for et opphold i gruppen : Marmara tilbyr et stort utvalg av romalternativer, inkludert to-roms loft som sover opp til 6 personer – og når du deler regningen, er det en rimelig pris for svært luksuriøse innkvartering. (Påminnelse, det er bra nok for Housewives !) I tillegg er det et spa og innendørsbasseng som er perfekt for velvære og en lobbybar og salong som vil sette deg i en tilstand i New York så snart du går gjennom døren.


Courtesy Marmara Park Avenue

Område : Hotellets beliggenhet ligger i gangavstand fra Empire State Building, en rekke restauranter og treningsstudioer. Men når du ser størrelsen på rom og spa, vil du aldri ønske å forlate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *